76 nye leiligheter presentert for Teknisk Utvalg i Bamble Kommune

Det planlegges om lag 76 leiligheter i 2019 midt i Stathelles indrefilet! Med beliggenhet rett ved Brotorvet kjøpesenter, kan man tilby kvaliteter som andre byggeprosjekt bare kan drømme om.

Fra venstre: Marianne Hegna (Skien Boligbyggerlag), Petter Aaland (Sørco AS), Heidi Solvang ( Eiendomsmegler 1)

17. Oktober 2018 – I dag besluttet Teknisk Utvalg i Bamble kommune og legge planer for bygging av 76 leiligheter ut på høring.  I mellomtiden arbeider LL Sørco AS videre med planleggingen av leilighetene, som vil ligge vestvendt på andre siden av broen og ha god utsikt rett ut i fjorden. Prosjektet var tidligere tiltenkt navnet Brotorvet Terrasse, men i samråd med lokalt reklamebyrå blir det endret til Solsiden Terrasse. Brotorvet er en naturlig nær tilknytning med alle tilbud og fasiliteter tett opp til kollektivknutepunktet.

Et samarbeid med Skien Boligbyggerlag

Solsiden Terrasse blir et samarbeid med Skien Boligbyggerlag (SBBL) og Eiendomsmegler 1, med anslått ferdigstillelse i desember 2020. Salgsstart estimeres til vår / sommer 2019, men man kan allerede nå melde sin interesse via hjemmesiden www.solsidenterrasse.no.

Direktør for utvikling i Sørco AS, Petter Aaland, har meget stor tro på prosjektet og kaller dette “den nye indrefileten på Stathelle”. Aaland mener Solsiden Terrasse vil bidra til å løfte området for lokalt næringsliv, infrastruktur og dekke et sårt behov for leiligheter, samt frigjøring av eneboliger. Utsikten blir fantastisk og standarden likeså, avslutter Aaland.

Marianne Hegna, Administrerende Direktør i Skien Boligbyggerlag er veldig glad for å være valgt av LL Sørco AS til dette nye boligprosjektet. Beliggenheten med utsikt og sol gjør at Solsiden Terrasse vil bli ettertraktet. Vi ser frem til å få mange nye medlemmer i Bamble, og medlemmene vil selvfølgelig få forkjøpsrett ved lanseringen i 2019 avslutter Hegna.

Eiendomsmegler1 ved Heidi Solvang gleder seg stort til å kunne presentere prosjektet for potensielle kjøpere. Vi har kontor på Brotorvet sammen med Sparebank 1 Telemark, ta gjerne turen innom for å registrere din interesse og snakke med en av våre meglere, sier Solvang.

For ytterligere informasjon

Petter Aaland: mobil 90996051 og epost Petter@sorboe.no

Hjemmeside: www.Solsidenterrasse.no

Fakta om prosjekteier LL Sørco AS

Prosjektet er eid 50% av Sørco AS og 50 % av LL Holding AS

Sørco AS

Etablert i 1975 og eies av Sørbøe familien. Sørco jobber med strategisk og verdiskapende eiendomsutvikling på Sørlandet. De bedriver kjøp, utvikling og utbygging – til salg og utleie. Primærportefølje av eiendommer er innen kjøpesentre.

LL Holding AS

Eies av familien Løseth i Møre og Romsdal. LL Holding AS har sin hovedtyngde av eiendomsportefølje i Midt-Norge. Selskapets primærvirksomhet er innenfor kjøpesenter og kontorbygg.