Havblik

Tomannsbolig og et æreverdig kontorbygg med utsikt til sjøen

Eiendommene har en svært god beliggenhet like øst for sentrum på Kystveien på vei mot Krøgenes og broa til Tromøya. Eiendommene ligger godt synlig fra veien, og har flott utsikt over den østlige innseilingen til Arendal. Eiendommene har tilfredsstillende adkomst fra hovedvei med gode bussforbindelser og gode parkeringsforhold. Tomtene består av 4 matrikler og er til sammen ca. 4.265 kvm. Gnr. 508, bnr. 280 og 281 er for det meste planert og brukes som parkeringsplasser. Gnr. 508, bnr. 133 og 854 er til dels planert med noe naturtomt. Til eiendommen hører også en parsell med strandlinje, som er opparbeidet med brygge med front på ca. 2,5 m, noe som i praksis vil si at det tilhører 1 stk. båtplass.

Klassisk og ærverdig bygg som i dag brukes som helsesenter. Det er satt inn et balansert ventilasjonsanlegg for underetasjen og 3. etasje. Heis i bygget for alle etasjene. Det er varmekabler i alle utvendige trapper og inngangsparti, samt i veien/bakken opp til hovedeiendommen. Bygget er et eldre bygg, men fremstår som godt vedlikeholdt og i god stand.

Totalt ca. 1.402 kvm BTA, Tomt ca. 4.265 kvm

Info
  • Ca. 45 parkeringsplasser
  • Eiendommen ligger i uregulert område
  • 2 bygg på 4 matrikkler
  • Antydet samlet eiendomsverdi kr. 20.000.000,-
  • Heis
  • Byggeår: 1930

Les mer om bygget på Finn.no