Barbu Næringssenter

Svært sentral beliggenhet i forhold til Arendal sentrum og Kunnskapshavna som ligger kun noen minutters gange unna. Barbudalen er i ferd med å bli et viktig knutepunkt bl.a. med Kunnskapshavna med flere hundre nye arbeidsplasser, og opprustningen som er i ferd med å skje i området. Bygget ligger inntil fylkesvei 410 med rundkjøringen like utenfor. Kort vei til buss og tog. Det er derfor svært gode muligheter til å eksponere virksomheten i form av f.eks. skilt på fasadene.

Eiendommen har «alle» typer lokaler, velegnet til kontor, verksted, undervisning, lager, produksjon, håndverk, foreninger og lag. Flotte kombinasjonlokaler.

Det er mange brannceller i bygget som derfor enkelt kan tilpasses og eventuelt oppgraderes for å tilfredsstille leietakers behov. Bygget er i dag innredet med kontorer, verksted og lagerrom, og er også velegnet for offentlig virksomhet, foreninger og lag. Utvendig parkering tilhørende bygget.

Lokaler fra: 10 m2 – 2800 m2

Fasiliteter
  • Aircondition/ventilasjon
  • Adgangskontroll/alarm og overvåking
  • Lys- og varmestyring
  • Bredbåndstilknytning
  • P-plasser
  • Heis
  • Kjøreport

Les mer om bygget her: barbunaeringssenter.no